Bruine kikker


4 reacties

 1. klompie zegt:

  hey arwin er staan wat nieuwe foto’s op me hyves nog niet veel bewerkt maar ben wel van plan er wat meer aan te gaan doen ik wil er meer mee kunnen dan alleen de foto meer warmte geven maar heb geen idee hoe of wat en of dat kan met lightroom!

  gr.

 2. maarten zegt:

  welke lenzen heb jij en welke zijn beetje betaalbaar wil ook wat meer vogel fotografie gaan doen en heb eigenlijk een 400mm nodig of kan ik iets tussen lens en kamera zetten zodat ik meer mm krijg??

 3. Antonio zegt:

  Prachtig Arwin! Mooi kleuren en heel scherp vastgelegd!

 4. LiVe zegt:

  Zeer mooie kleuren en een origineel ‘kikker’-perspectief!
  Knap hoe vanuit dit moeilijke standpunt de opname toch mooi scherp krijgt op de juiste plaats!

Reageren

(Verplicht)
(Verplicht, wordt niet gepubliceerd)