Wild zwijn op de Utrechtse Heuvelrug


3 reacties

 1. D.J. Boelema zegt:

  Ik ben woonachtig in Wijk bij Duurstede en kom regelmatig op de Utrechtse Heuvelrug waar ik lange wandelingen, met name op de Amerongse Berg, houdt met onze hond. Tijdens deze wandelingen ben ik een aantal malen sporen tegengekomen van een wild zwijn.
  Dit verheugde mij zeer en heb dit ook doorgegeven aan de boswachter. Het is natuurlijk geweldig dat je dit dier op de foto heb kunnen vastleggen. De opwinding op dat moment kan ik mij voorstellen. Met vriendelijke groeten,
  D. Boelema
  P.s Wat een prachtige foto’s maak jij.

 2. Steven zegt:

  In al mijn onwetendheid dacht ik dat er altijd al wilde zwijnen rondliepen op de Utrechtse Heuvelrug. Ik zal vanaf de racefiets het gebied in de gaten houden. Kijken wie er als eerste een mooie foto weet te maken 🙂

 3. Arwin Bos zegt:

  @ D.J. Boelema,
  Het Wild Zwijn is absoluut een prachtige aanwinst voor de Utrechtse natuur. Bedankt voor uw compliment!

  @ Steven,
  Bedankt voor je reactie. Helaas is het momenteel niet zulk best weer om er met de racefiets op uit te gaan;)

  Ik denk trouwens dat de Wilde zwijnen nu weer even wegtrekken uit de uiterwaarden, met deze hoge waterstand zoeken ze vast hoger gelegen plaatsen op.

Reageren

(Verplicht)
(Verplicht, wordt niet gepubliceerd)