Beverrat – La Brenne I


2 reacties

 1. Tim Hofmeester zegt:

  Ik was al benieuwd wanneer je weer een nieuwe update ging plaatsen. Mooie foto’s van deze beverratten, ik ben benieuwd naar de rest! Ik heb zelf twee jaar terug toen ik in La Brenne was (voor één dagje op doorreis naar de Pyreneeën) geen beverratten gezien. Later wel veel gezien (en gefotografeerd) in de Camargue.

  Groeten,
  Tim

 2. Arwin zegt:

  Hey Tim,

  Bedankt voor je reactie. De rest van de foto’s komt eraan, druk bezig met uitzoeken in de schaarse vrije uurtjes.

  Wij zagen de eerste paar dagen ook niet zoveel beverratten, maar later in de vakantie wisten we bij nagenoeg ieder meertje een koppel met wat jongen te spotten. Vooral in de ochtend en avond zijn ze erg actief.

Reageren

(Verplicht)
(Verplicht, wordt niet gepubliceerd)